Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, заяви, че иска

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, заяви, че иска
Коментари Харесай

Нагелсман настоява и за победа над Интер

Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман, съобщи, че желае тимът му да приключи с цялостен актив от точки в груповата фаза на Шампионската лига. Утре германците одобряват Интер в мач, който е без значение за двата тима. Баварският хегемон ще заеме първата позиция, до момента в който " нерадзурите " ще останат втори.

" Ще има промени на следващия ден, тъй като някои играчи са натрупали отмалялост. Искаме да спечелим, само че ни предстоят значими мачове и в Бундеслигата. Други играчи ще получат късмет. Райън Гравенберх ще е в състава, само че Лерой Сане е навън, както и Люка Ернандес, и Матайс де Лихт. Надяваме се Нойер да се завърне през уикенда, за Мюлер ще забележим, той тренира на омекотен режим.

Интер има доста добър тим, както и Барселона. Детайлите ще създадат разликата в тази среща. Пълен актив от 18 точки би било добър резултат за нас. В Шампионската лига не можеш да си позволиш неточности, а те имат технични и положителни играчи, тъй че класирането им не е изненада за мен. Интер играе добър футбол и не ни бе елементарно в първия мач, въпреки че спечелихме справедливо " съобщи Нагелсман на конференция.
 Матайс де Лихт пропуща конфликта с Интер
Матайс де Лихт пропуща конфликта с Интер

Поради мускулен проблем
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР