Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не обърна особено внимание

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не обърна особено внимание
Коментари Харесай

Тухел: Можеше да избегнем загубата, но този мач вече е забравен

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не обърна изключително внимание на загубата с 1:3 от Щутгарт в Бундеслигата. Специалистът съобщи, че дуелът е пропуснат и към този момент мисли единствено за реванша от полуфиналите в Шампионска лига против Реал Мадрид в сряда. 

" Можеше да избегнем загубата. През второто полувреме имахме шансове за гол, а в края бяхме невнимателни. Това е мач, който ще би трябвало да преодолеем допустимо най-бързо. Това, което се случи през днешния ден е забравено. Следващите четири дни са значими ", стартира Тухел. 

" Дали нещата ще се трансформират за сряда? Да, на 100%. След като минат интервютата, няма да изгубвам време към мача ", сподели Тухел. 

Наставникът разяснява и ротацията на Реал Мадрид. " Белите " направиха 10 промени в титулярния си състав за мача с Кадис. " Може да го извършите, когато имате задоволително играчи ". 

Тухел показа, че Рафаел Герейро най-вероятно няма да играе на " Бернабеу " в сряда. " В момента се придвижда с патерици. По всичко наподобява, че е навън за мача с Реал. Де Лихт тренира самостоятелно през днешния ден и ще се причисли към отборната подготовка на следващия ден. Тогава ще забележим какво е положението му ". 

" Имахме среща с медицинския екип преди мача - те споделиха: " 60 минути за този, 30 минути за оня, този въобще не може да играе ". Рафа Герейро получи минути, с цел да е подготвен за сряда, а в този момент Ерик Дайър усети нещо в бедрото си преди мача. Причината да го заменя беше ударът, който получи. Поехме риск с Упамекано, който не трябваше да играе повече от 30 минути ", разяснява още Тухел. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР