Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски участва в съвместната пресконференция

...
Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски участва в съвместната пресконференция
Коментари Харесай

Барочвски: Призивът ми е утре да напълним залата

Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски взе участие в взаимната конференция с Левски по отношение на финала в Купат на България на следващия ден. Срещата в петък, 24-и март е от 18:00 часа в " Арена София ". Барчовски прикани почитателите да изпълнят залата за огромни конфликт. 

" Смисълът на тази конференция е идното събитие сред Левски и ЦСКА в най-голямата и най-хубава зала у нас да стигне до оптимален брой хора. Ние имаме потребност да притеглим младежи, деца, фамилии и такива, които са отвикнали да идват на мачовете. Това нещо се случи в тия първи два дни и по тази причина взехме решение, че би трябвало да го създадем в името на тези хора. Важно е да се разпространява това нещо. Важно е тази инерция от класирането за ЕвроБаскет, от мачът България - Португалия, да работим всички дружно ", разяснява той.

" Ние би трябвало да вършим артикул. Не би трябвало да приказваме отрицателно. Негативно може да се приказва в кухнята, да си споделяме кривиците, само че всички ние би трябвало да сътворяваме артикул. Ако нас ни няма, и вие няма да имате работа, тъй че това е взаимно. Ако сме умни, би трябвало да вършим артикул ", добави треньорът на " алените ".

" Знам доста добре, че неприятната вест, рецензиите, свадите се употребяват повече. Не ми харесва това нещо. Аз персонално съм надъхан положително. Призивът ми е на следващия ден да напълним залата. Мечтите би трябвало да бъдат огромни - с цел да стигнеш ненапълно, би трябвало да са огромни фантазиите. Призовавам всички да са на мача на следващия ден ", показа още Барчовски.

Ние по този начин започнахме, че можеше изобщо да не се класираме измежду осемте. По някое време класирането ми се струваше триумф, в този момент обаче се докарахме до състояние да мечтаем за купа. Аз не считам, че ние бяхме любимци, бяхме един от любимците. ЦСКА - Левски е положително за българския баскетбол. Нашият тим е здрав, през днешния ден почиваме, на следващия ден малко ще упражняваме за един сериозен съперник ", приключи наставникът на ЦСКА 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР