Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов обяви, че е

...
Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов обяви, че е
Коментари Харесай

Тити Папазов: Готов съм, знам как се спасява клуб

Треньорът на баскетболния " Левски Лукойл " Константин Папазов разгласи, че е подготвен да пътува до Дубай за договаряния със притежателя на футболния " Левски " Васил Божков, с който към този момент се е чул. Пред " Дарик " Тити добави, че би извършил тази задача, тъй като знае по какъв начин се избавя един клуб.

Папазов разяснява и оставките в " Левски " след края на изключителното състояние. По-рано през днешния ден изпълнителният шеф Павел Колев разгласи, че ще се отдръпна, а същото ще създадат всички членове на Управителния съвет, както и целият треньорски щаб, отпред с наставника Петър Хубчев.
Павел Колев и Хубчев хвърлят оставки Ръководни фактори в "Левски " се отдръпват след края на изключителното състояние
" За мен не е изненада тази почтена постъпка на Павел Колев. Показва неговата воля и темперамент. Искам да му благодаря. Който и да е новият притежател, ще оцени работата му. Павел Колев направи всичко допустимо. Силно се надявам идващият притежател да не одобри оставката. “

„ Говорил съм няколко пъти с господин Божков след сряда, когато за пръв път се чух в живота си с него. Ако той може да извършва функционалностите си на притежател, е най-хубавото за клуба. Ако е възпрепятствян и не може, ще би трябвало да се търси решение. Утре ще има писмо до Божков от последователите. Първият въпрос е дали може да извършва тази функционалност. “
Тити Папазов: " Левски " е жертван да бъде безконечен "Проблемите демонстрират капитала на един клуб, в компликациите си личи искреността "
Снимка: Lap.bg

„ Казах на последователите предишния вторник, че съм подготвен да вървя до Дубай и да преговорям за акциите. Павел Колев получи положително обръщение в диалог с него – Васил Божков да даде акциите. Убеден съм, в случай че се постанова и ми се гласоподава доверие,
ще отида. Мъст няма в господин Божков и няма причина да има. Той има вяра, че всичко ще бъде наред. Ако няма опция самичък да осъществя плана „ Левски “, считам, че ще съблюдава това, което е споделил. "

„ Имам упоритост, мога да бъде основен преносител на акциите досега, в който се появи притежател. Имам самочувствието, че ще се оправя, тъй като съм го потвърдил през годините, въпреки и в по-малки размери. В момента, в който има опция да се лети, и господин Божков има предпочитание! “, приключи Тити.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР