Треньорът на Балкан Ботевград Йовица Арсич не скри разочарованието си

...
Треньорът на Балкан Ботевград Йовица Арсич не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Арсич: Не ни достигна възможност да играем по същите правила 40 минути

Треньорът на " Балкан " Ботевград Йовица Арсич не скри разочарованието си от загубата със 70:80 против " Левски Лукойл " в първия дуел от полуфиналната серия. Сръбският експерт разкритикува съдийството след провалянето, акцентирайки, че няколко, най-малко съгласно него, неверни отсъждания са нарушили ритъма на отбора.

" Не ни доближи опция да играем по същите правила 40 минути. Като взехме преимущество, се смениха разпоредбите и няколко отсъждания ни извадиха от фокус и положително въодушевление. Можехме да обърнем мача напълно. Това по принцип не ни оправдава за някои неточности, които сами направихме. Ще се постараем, все пак, в идващия мач да бием. "

" Заиграхме доста по-агресивна отбрана в третата част и имахме лесни точки от това. Като цяло не може в плейофна серия да се играе на приливи и отливи с по-малко сила, както беше в друга част. Имахме неточности в набези, само че не бяхме търпеливи да търсим естествени решения в нахлуване. Искахме да сме по-атрактивни, по-хубаво да изглеждаме, само че това не даде резултат и ни вкараха доста лесни точки на контраатаки. За идващия мач би трябвало да играем 40 минути в отбрана, каквато беше в третата част. "

Следващият мач от полуфиналната серия е в четвъртък (6 май), още веднъж в столичната зала " Универсиада ".

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР