Треньорът на Атлетико Mадрид Диего Симеоне заяви, че не се

...
Треньорът на Атлетико Mадрид Диего Симеоне заяви, че не се
Коментари Харесай

Чоло: Критиките за стила ми не ме интересуват

Треньорът на Атлетико Mадрид Диего Симеоне съобщи, че не се тормози от рецензиите по негов адрес по отношение на практикувания жанр футнол от страна на "дюшекчиите ".

Симеоне трансформира Атлетико в един от най-сериозните отбори на европейската сцена през последните години, нарушавайки спокойствието на Реал Мадрид и Барселона в редица случаи през последните сезони.

Мнозина обаче подлагат на критика Симеоне, обявявайки, че практикуваният от неговия отбор футбол е прекомерно отбранителен и неприветлив за окото. Самият Чоло обаче изобщо не е заинтересован от сходни спекулации.

"Определенията, че съм отбранителен треньор? Не ме нервират. Във футбола никой не е прав. Аз се стремя към един конкурентен тим, който постоянно да е по-близо до успеха, в сравнение с до загубата. Успяхме да го реализираме. Тези, които ме подлагат на критика за тактиката ми, дано са щастливи. Аз знам от какво се нуждае отборът. Тъй като познавам клуба, знам какво би трябвало да се направи ", показа наставникът.

"Най-много ни навреди напускането на Люка Ернандес това лято, тъй като беше наше момче от школата ни, каквито са също Саул Нигес и Коке. Томас Партей е извънреден, тъй като към този момент пет години работим върху него. Люка мина през същия път ", сподели Чоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР