Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри разочарованието си

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Чоло Симеоне: Отпадането боли много

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не скри разочарованието си след равенството 2:2 с Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Този резултат изхвърли " дюшекчиите " от шампионата, защото те към този момент нямат късмет за продължение напред. Наставникът призна, че от това боли, само че той отхвърля да влезе в ролята на жертва, а счита да продължи да работи.

" Това е комплициран, сложен и непредвиден миг в нашия план. За повторно за последните 10 години ни се случва сходно нещо да отпаднем толкоз рано. Планът не бе подобен, само че това е действителността. Това единствено демонстрира какъв брой доста ни е коствал предишния сезон. Заслужавахме освен това. Сега можем да се сложим в две функции. Първата е ролята на жертвата, а втората е тази на хората, които се изправят и не престават напред ", съобщи Симеоне.

" Отборът вложи доста старания, доста хора ни подкрепяха, само че нещата не се развиха добре. А когато стане по този начин, боли доста. Знаем нашата отговорност. Играчите дадоха всичко от себе си. И отново споделям, можем да се сложим в ролята на жертвата или в ролята на мощния. Аз предпочитам втория вид ", добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР