Трент Александър-Арнолд отново не попадна в окончателната група на националния

...
Трент Александър-Арнолд отново не попадна в окончателната група на националния
Коментари Харесай

Саутгейт отново извади Александър-Арнолд от групата на Англия

Трент Александър-Арнолд още веднъж не попадна в окончателната група на националния тим на Англия за дуела от футболната Лига на нациите против Германия, който е и финален в тазгодишната конкуренция. Десният бек не бе в групата на отбора и за мача с Италия, изгубен с 1:0, преди няколко дни. Той получава тежки рецензии за формата си от началото на сезона. 

" Трите лъва " ще се изправят по-късно през днешния ден против Германия на стадион " Уембли ". Англия е без победа от пет мача насам, а това е най-дългата отрицателна серия на тима от 2014 насам. В петък европейските вицешампиони изгубиха с 0:1 от Италия и изпаднаха от елитната дивизия на Лигата на нациите. 
 Бивш състезател на Челси: Александър-Арнолд е на равнище Чемпиъншип Бивш състезател на Челси: Александър-Арнолд е на равнище Чемпиъншип
Положението при Германия също не е розово, тъй че резултатът от самобитната контрола е без изключително значение. За разлика от Александър-Арнолд, Айвън Тоуни попадна в групата за срещата с германците, откакто нападателят на Брентфорд не игра с Италия. Джак Грийлиш пък е осъден. Джаръд Боуен, Фикайо Томори и Джеймс Уорд-Праус също няма да играят през днешния ден.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР