Тренировката у дома е може би най-лесният и напълно безплатен

...
Тренировката у дома е може би най-лесният и напълно безплатен
Коментари Харесай

Домашна тренировка за мъже с дъмбели

Тренировката вкъщи е може би най-лесният и изцяло безвъзмезден способ за поддържане на форма, заради което е желан от доста хора. Въпреки, че натоварването не е като във фитнес залата, тъкмо подбраните упражненията в домашни условия могат да бъдат задоволително ефикасни, с цел да поддържате мускулите си във форма, да отслабвате и да упражнявате сърдечно-съдовата система, написа framar.bg. Единствено, от което имате потребност е малко място, комплект тежести и предпочитание за подготовка.

Ако сте затруднени и не знаете какво тъкмо да включва тренировката, може да употребявате тези съществени и лесни извършения, които са особено подбрани и са подобаващи за осъществяване у дома, даже от изцяло начинаещи. Благодарение на тях ще можете да поддържате цялото си тяло и всички съществени мускулни групи и това няма ви лишава повече от 15 минути дневно.
Лицеви опори
При осъществяване на лицеви опори се натоварват голям брой мускули от разнообразни елементи на тялото, само че фокусът на упражнението е мускулатурата в горната част на тялото. Благодарение на лицевите опори се заздравяват мускулите към рамото и самите раменните стави и се упражняват трицепсите и гърдите. С смяната на широчината на ръцете и тяхната позиция, могат да се вършат разнообразни вариации с акцент на разнообразни мускули. Жените могат да вършат лицевите опори с колене опрени в пода (женски лицеви опори).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР