Транссексуалният от Пловдив, който „ужили” салон за красота с над

...
Транссексуалният от Пловдив, който „ужили” салон за красота с над
Коментари Харесай

Трансджендър подлуди фризьорските салони в Пловдив

Транссексуалният от Пловдив, който „ ужили” салон за хубост с над 1600 лв. е разгласен за общонационално търсене. Мъжът, който се изживява като дама, се подложил на няколко процедури, само че без да си заплати, написа.

За да оформя прическата си, той посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и правили разнообразни операции за поддържане на прическата.

Тъй като сходни процедури претендирали доста финансови средства, травеститът успявал да заблуди фризьорите и шефовете на салоните за хубост в желанието си да заплати услугите им, като в същото време бягал и напускал салона, без да извърши това.

Днес Севдалин Асенов трябваше за следващ път да се изправи пред съда, с обвинявания за машинация. В залата на Районен съд обаче, транссексуалният пловдивчанин по този начин и не се появи. Това е трето съвещание, ход на чието не бе даден. Отново повода бе неналичието на Севдалин. Той даже е разгласен за общонационално търсене.

В досъдебното произвеждане Асенов е споделил, че в Пловдив живеят родителите му, а той е на квартира в София. В залата липсваше и представител на излъгания салон – Дима Стил, само че в деловодството на съда въпреки всичко е постъпил иск за конституиране на сдружението като цивилен просител.

От обвиняването против Севдалин излиза наяве, че същият е бил чест клиент в студиото за разкрасяване. Един ден той е изискал най-скъпата процедура за слагане на коса. В края на деня обаче, когато към този момент бил подготвен, той споделил на фризьорката, че у него няма цялата сума.

Затова ще отиде до приятеля му, който живеел наоколо, с цел да вземе парите. След затваряне на вратата на студиото Асенов по този начин и не се появил. Управата подала тъжба и транссексуалният се сдобил с обвиняване.

Поради неналичието на Севдалин Асенов, ход на разпоредителното съвещание не бе даден. В началото на декември още веднъж ще се направи опит за пускане на процеса против него. Тогава ще стане ясно дали пловдивчанинът ще признае виновност, в случай че изобщо се появи в правосъдна зала.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР