Транспортният министър Николай Събев се оказа най-заможният член на кабинета

...
Транспортният министър Николай Събев се оказа най-заможният член на кабинета
Коментари Харесай

Ето ги палатите за 21 милиона на министър Николай Събев - СНИМКИ

Транспортният министър Николай Събев се оказа най-заможният член на кабинета „ Петков “ след публикуването на имуществената му декларация от КПКОНПИ, написа вестник Ретро. Събев е притежател на 24 недвижимости на обща стойност 21 милиона лв.. Две от къщите са в Испания, където Събев има и на два гаража. Останалите му парцели са в Созопол, София и Русе. Той е заявил също 20 моторни транспортни средства – първокласни леки коли, извънредно скъпи колекционерски мотори, които са огромната му пристрастеност, че даже и персонален камион. Шефът на „ Еконт “ държи в банки и 9 милиона лв., както и над 3 милиона евро.  Луксозната му вила в Испания, фрагментът е от проектантите, които са го построили и съставлява визуализация на проекта Определено най-впечатляващи и помпозни са парцелите му в Испания. Те се намират в южната част на страната в курортното градче Беналмадена, което е на брега на морето, наоколо до известната милионерска дестинация Марбеля. И двете къщи Събев придобива през 2017 година, като едната е по особено направен за него план. Тя е с аспект към морската простор и се простира на имот от 9954 квадратни метра, като застроената повърхност е от 508 квадрата. Стойността ѝ е 5 476 324 лв., вижда се от декларацията на транспортния министър.  Домът на министъра в София Испанската ВИП хасиенда разполага с голям басейн, личен бар, издига се на 2 етажа и е напълно облечена в стъклени прозорци, с цел да не скрива нито сантиметър от панорамата към вълните. Райската градина е озеленена с палми и други екзотични растения, а обзавеждането е по финален вик на модата. Втората испанска вила на Събев е по-скромна и коства единствено 3 129 328 лв.. Тя е по-малка и като размери – 137 квадрата обитаема повърхност, вдигнати върху имот от над 2800 квадрата. Само гаражите към двете испански хасиенди са по 50 бона всеки.
Когато не отдъхва със фамилията си в Беналмадена, милионерът релаксира във вилите си в Созопол. В морския град той има 3 къщи и 6 жилището, все в баровската околност Буджака, като с 5 от тях се е сдобил през предходната година. „ Ретро “ за пръв път разкри лукса в обичаната му созополска вила още след номинацията на Събев за министър на превоза. Тя също е напълно с панорама към морето, разполага с невероятна градина с размерите на футболно игрище и е с интериор, юридически по поръчка.  Апартаментът в Русе е с панорама към Дунав и в будистки жанр Испанската ВИП хасиенда разполага с голям басейн, личен бар, издига се на 2 етажа и е напълно облечена в стъклени прозорци, с цел да не скрива нито сантиметър от панорамата към вълните. Райската градина е озеленена с палми и други екзотични растения, а обзавеждането е по финален вик на модата. Втората испанска вила на Събев е по-скромна и коства единствено 3 129 328 лв.. Тя е по-малка и като размери – 137 квадрата обитаема повърхност, вдигнати върху имот от над 2800 квадрата. Само гаражите към двете испански хасиенди са по 50 бона всеки. Когато не отдъхва със фамилията си в Беналмадена, милионерът релаксира във вилите си в Созопол. В морския град той има 3 къщи и 6 жилището, все в баровската околност Буджака, като с 5 от тях се е сдобил през предходната година. Той има и вила в Созопол, която му е обичана. Тя също е напълно с панорама към морето, разполага с невероятна градина с размерите на футболно игрище и е с интериор, юридически по поръчка.  Созополският палат В родното си Русе Събев е притежател единствено на един апартамент, само че за 684 540. Той се намира на известната измежду локалните като „ Сънсет Булевард “ крайбрежна улица, която открива необятна гледка към водите на Дунав. Имотът е с голяма площ – 407 кв. м разгърната повърхност и е обзаведен в будистки жанр, защото Събев от години изповядва източната вяра. В София министърът на превоза населява една от къщите си във вилната зона „ Малинова котловина “ в затворения комплекс „ Бел Вали “. Тя разполага с външен басейн, фитнес център, просторни двор и частен гараж.

Обзаведена е сходно с останалите му парцели, в светли цветове с дизайнерски мебели, а акцентът е първокласна камина. Двете прилежащи къщи на Събев в затворения комплекс костват надлежно 1 466872 и 1 955 830 лв.. От няколко години насам той живее на фамилни начала с по-младата си партньорка в бизнеса Донка. От някогашната си брачна половинка има три дъщери, които са го дарили с внучки. Близките му също постоянно му гостуват в парцелите за милиони.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР