Транспортирането и съхранението на за две седмици може да се

...
Транспортирането и съхранението на за две седмици може да се
Коментари Харесай

Разрешиха съхранение на ваксините на Pfizer-BioNTech в обикновени фризери

Транспортирането и съхранението на за две седмици може да се прави при температури от минус 15 до минус 25 градуса по Целзий - т.е. в стандартните фризери, заяви (FDA).

Преди това едно от най-важните условия беше поддържането на температурния режим на стадиите на превозване и предпазване - от минус 60 до минус 80 градуса по Целзий. Само пет дни преди директната приложимост беше позволено лекарството да бъде съхранявано в стандартните хладилни камери.

се надява, че облекчаването на условията ще улесни снабдяването с имунизацията на персонални лекари и в аптечната мрежа. Освен това ще бъде понижен натискът върху доставчиците, които до в този момент трябваше да разполагат с тежки фризери, както и специфични контейнери със изсъхнал лед.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Pfizer Inc и BioNTech SE обявиха, че тестват трета доза от с...

Pfizer се свърза с FDA преди седмица с молба за корекции в насоките за доставка и предпазване на имунизациите. Според представители на компанията измененията са свързани с нови данни, получени за девет месеца от началото на създаването на лекарството, съобщи БГНЕС, цитирайки Deutsche Welle.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР