Трансферен удар направи собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски. Той

...
Трансферен удар направи собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски. Той
Коментари Харесай

Крушарски с трансферен удар, взе две германки

Трансферен удар направи притежателят на Локомотив Пд Христо Крушарски. Той притегли две германки в женския футболен тим, който носи името Локомотив-Пълдин. 22-годишната Турая Бабел е десен бранител, а Ханна Ланкес е на 23 година и играе в халфовата линия.

На процедура Локомотив Пд има женски тим от средата на септември, когато ЖФК Пълдин бе притеглен във футболното семейство на „ Лаута “. Амбициозният Христо Крушарски желае тимът да стане първенец още този сезон, с цел да може през лятото да взе участие в Шампионска лига. За задачата към този момент се работи интензивно по селекцията и през зимата ще бъдат привлечени няколко чужденки, които да подсилят тима. Скаути на Локомотив са натоварени със задачата да проучат пазара в Нигерия и скандинавските страни – Швеция, Норвегия и Финландия.

Тази събота Локомотив-Пълдин гостува на първенеца НСА в мач от държавното състезание за дами. Двубоят се чака с огромен интерес, защото двата тима са надлежно първи и втори в класирането. Пловдивчанки имат точка и мач повече и при възможна победа ще запазят лидерската си позиция. НСА е неизменим първенец на България в последните 15 години. „ Студентките “ обаче в никакъв случай не са прескачали първия прелиминарен кръг в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР