Екипът на This Morning и звездите може да бъдат настроени

...
Екипът на This Morning и звездите може да бъдат настроени
Коментари Харесай

Екипът и звездите на ITV This Morning са `настроени за замразяване на заплатите`, тъй като получават предупреждение за проблемното шоу

Екипът на This Morning и звездите може да бъдат настроени за заледяване на заплатите, откакто рейтингите на шоуто провокираха безпокойствие у шефовете.

Съобщено е, че шефовете на ITV се пробват да поправят вредите, породени от неприятните рейтинги и високите разноски за част от дневната продукция на канала.

След среща на кметството, свикана от Дневният началник на ITV, членовете на личния състав се приготвят за поредност от извършения за понижаване на разноските, които биха могли да включват по-кратки контракти, анулирани обществени събития и по-малко потребление на свободни специалности.

През декември беше обявено, че Cat Deeley и Ben Шепърд щеше да размени Филип Скофийлд и Холи Уилоби, откакто 15-годишното им показване като домакини на шоуто ненадейно завърши. Но цената на двойката, която се трансформира в надеждните спасители на шоуто, доближи впечатляващите £555 000 - и беше последвана от спад в рейтингите. Въпреки че заплатата им беше доста по-ниска от тази на Филип и Холи, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР