Трамвай №5, който се движи по едно от най-натоварените трасета

...
Трамвай №5, който се движи по едно от най-натоварените трасета
Коментари Харесай

Ребрандираната Водстрой 98 започва ремонта на трамвай №5 на 10 април

Трамвай №5, който се движи по едно от най-натоварените трасета в София – по бул. " Цар Борис ІІІ ", стопира на 10 април.

За към година сред Съдебната палата и трамвайно ухо " Бъкстон " ще се движат рейсове. Временните спирки към този момент са направени, видя кореспондент на Mediapool.

Причината е започващият главен ремонт на трасето. Обществената поръчка беше извоювана от сдружението ВДХ - новото име на „ Водстрой 98 “. Компанията се свързваше с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, съгласно признанията на премиера Бойко Борисов. След като той разгласи това, компанията беше купена от някогашния пътен началник Велико Желев. Той е притежател на още една огромна строителна компания „ Хидрострой “. Именно служащи на „ Хидрострой “ направиха и краткотрайните спирки, на които ще стопира рейс №5, до момента в който тече ремонтът.

Две години без най-натоварения трамвай

Реконструкцията на трамвайното трасе от 16 километра е разграничена на два стадия. В първия, който е по тежък, би трябвало да бъде ремонтиран сектора от Съдебната палата до ж.к. “Бъкстон “. Във втория стадий ремонтът ще продължи до кв. „ Княжево “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР