Трагедия засегна световното първенство по плувни спортове в Куанджу, Република

...
Трагедия засегна световното първенство по плувни спортове в Куанджу, Република
Коментари Харесай

Трагедия засегна световното по плувни спортове

Трагедия засегна международното състезание по плувни спортове в Куанджу, Република Корея.
 Владимир Кличко се размина с покруса на горяща яхта (видео)
При случай в нощен клуб, намиращ се наоколо до местата за настаняване на спортистите, са починали двама души, а други 16 са получили пострадвания.

Инцидентът е станал при сриване на вътрешен балкон в заведението и е отломките са притиснали посетителите. Сред тях е имало доста участници на международното.

Засега се оповестява, че потърпевшите спортисти са осем, като измежду тяха има трима представители на Съединени американски щати, двама - от Нова Зеландия и по един от Холандия, Италия и Бразилия. Някои имат натъртвания, а други разкъсни рани по ръцете и стъпалата.

Съобщава се също, че потърпевшите американци са състезатели от тимовете по водна топка за мъже и дами. Те са били в заведението да отпразнуват успеха на Съединени американски щати при дамите по-рано денем.

" Това е страхотна покруса. Мислите ни са с жертвите и техните фамилии ", разяснява шефът на американската федерация по този спорт Кристофър Рамзи.

Повечето от спортистите са с леки пострадвания и към този момент са се прибрали в хотелите си. Един е останал в болница, защото има разкъсвания на долните крака.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР