Трагедия в американския щат Уисконсин. Кола се вряза с висока

...
Трагедия в американския щат Уисконсин. Кола се вряза с висока
Коментари Харесай

Кола се вряза в коледен парад в Уисконсин, има жертви

Трагедия в американския щат Уисконсин. Кола се вряза с висока скорост в коледен церемониал в град Уекошо и блъсна десетки хора. Сред тях има и деца на възраст сред 9 и 15 години. По първична иформация, има 5-ма починали и над 40 ранени.
Засега полицията отхвърля да даде повече детайлности за самоличността им и не разяснява дали става въпрос за терористичен акт. Голям брой потърпевши са откарани в болница. Служители на реда стреляли по колата, в опит да я спрат. Шофьорът на автомобила е арестуван и е в ареста.
"Следващото нещо, което чух бяха писъци, по тази причина се обърнах и видях колата, която идва по какъв начин се врязва в група музиканти, която таман е подминала балкона ми. Блъсна двама души, прегази ги и продължи по пътя към парка, който е на края на блока. Продължи да се движи, изобщо не спря ", споделя един от очевидците на нещастието.
"Не разбирахме какво се случва. Аз си помислих, че колата просто желае да изпревари парада. Когато се обърнах, видях, че тя прегазва хората. Всички започнаха да пищят и да бягат встрани ", съобщи Джизъз Очоа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР