Трагедия на границата се използва за политически атаки и за

...
Трагедия на границата се използва за политически атаки и за
Коментари Харесай

Крум Зарков: Трагедията със загиналия полицай се използва за политически атаки

Трагедия на границата се употребява за политически офанзиви и за генерализации. Истината е, че нашата граница се пази. Не би трябвало да се позволява тази покруса и служителят, изгубил живота си, да служи за офанзива против други негови сътрудници. Това съобщи правосъдният министър Крум Зарков пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Мигрантският напън не може да се пребори единствено със повишени санкции. Истината е, че опазването на общ ред и сигурност е всекидневна битка, в която доста хора рискуват живота си. Много неща могат да се създадат, само че единствено едно нещо, без систематично изпитание, няма да помогне ", изясни още той.

Зарков посочи, че дейностите на законодателството нормално не дават нужните резултати. 

Относно решението на Народното събрание за намаляването на наказванията за засегнатост и клюка на обществени персони, той съобщи:

" Десетки са неоправдателните присъди против България по тъжба на български жители. Става дума за отбрана на свободата на словото, по отношение на правото на други да не бъдат афектирани. Трябва да се реализира баланс. "

По въпроса за законопроекта по отношение на това по какъв начин да се проверява основният прокурор, Зарков убеди, че към този момент са в подготвеност. 

" Получихме мнение по законопроект, който слага сериозен кръг въпроси. Такъв законопроект към този момент е импортиран от Демократична България и ние в този момент в правосъдното министерство по него постановяваме рекомендациите на Венецианската комисия, стиковаме ги по този начин, че да стартираме процедурата и той да мине и през министерски съвет ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР