Трафопост на бившето ТКЗС, който се оказва, че не е

...
Трафопост на бившето ТКЗС, който се оказва, че не е
Коментари Харесай

Трафопост на бивше ТКЗС създава проблеми с водоподаването в Невестинско



Трафопост на бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство, който се оказва, че не е благосъстоятелност и не се поддържа от " Електрохолд ", само че зарежда помпената станция, основава проблеми с водопадаването за няколко села в Невестинско, споделиха от общинската администрация.

Последния случай беше преди седмица,  когато след буря  трафопостът аварира и без вода останаха селата  Неделкова Гращица и Невестино -  с към 700 поданици.

Наложи се за двете села да се подава вода от различни източници. Но казусът с трафопоста остава - кой ще го поддържа, кой ще отстранява повреди, както беше преди няколко дни.

Трафопостът „ Трудово-кооперативно земеделско стопанство Неделкова Гращица “, който е предизвикал спирането на водоснабдяването за селата Неделкова Гращица и Невестино, не е благосъстоятелност на " Електрохолд България " и на сдружението " Електроразпределителни мрежи Запад ", което поддържа електроразпределителната мрежа в Западна България.-Това  се споделя в изпратено до медиите известие на " Електрохолд ".

Остава да се обясни кой ще поддържа този трафопост, с цел да нямат проблем с водата села в Невестинско.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР