Трафиканти убиха полицай, докато изпълнява служебните си задължения на границата

...
Трафиканти убиха полицай, докато изпълнява служебните си задължения на границата
Коментари Харесай

ОБЗОР: Трафикант уби български полицай по време на служба, ГЕРБ и ПП преговаряха за правителство

Трафиканти убиха служител на реда, до момента в който извършва служебните си отговорности на границата с Турция. Още с първия изстрел попада в главата на 32-годишният Петър Бъчваров. Задържани са двама души, които не с турско поданство.
Прочетете още

На фона на случая се получиха и политически престрелки, а от партия ГЕРБ желаеха оставката на служебният министър Иван Демерджиев.  

Ден на печал бе разгласен в Елхово, а от Министерство на вътрешните работи анулираха отбелязването на формалния си празник. Междувременно същински екшън с гонене и задържане на незаконни мигранти се е разигра през вчерашния ден на Автомагистрала " Тракия ". 

Сириецът, избягал от пандиза в Стара Загора, е брат на хванатия в Пловдив Масуд Абдо, въртял канал за трафик на мигранти, научи  TrafficNews . Повече по тематиката изучете тук:

ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ” се срещнаха в Народното събрание. Двете обединения разискаха политиките за ръководство, към които могат да се обединят. Представителите на партиите прецизираха, че срещата не е за съдружно държавно управление или поддръжка на първия мандат на ГЕРБ. 

От " Демократична България " към момента обмислят дали да се явят на договаряния, до момента в който от " Възраждане " обявиха подготвеност. 

Българин е упрекнат в жестокото ликвидиране на жена си и 6-годишната им дъщеричка в Испания, оповестява вестник „ Ел мундо ”. Трагедията се разиграла в град Мостолес. 29-годишната жена, станала жертва на закононарушението, възнамерявала да се раздели със брачна половинка си, настояват хора от нейното обграждане. Предполага се, че това решение е предизвикало Галин да посегне на фамилията си.

Една каменна кашпа с три кипарисчета разпали пристрастеностите в постройката на съда на бул. " Шести септември ". Служители  в съда, поискали анонимност, изпратиха сигнал до медията ни, в който се оплакват, че кашпата е сложена нелегално, а достъпът им до ул. " Йоаким Груев " и излазът им към бул. " Шести септември " е стеснен.

Нерегламентирано бунище за небитови боклуци се появи в центъра на Пловдив. 

Нова скица в интернет разобличи медията ни. Вижте по какъв начин работи схемата:

Апелативен съд – Пловдив почете митинга на прокуратурата и анулира изменената от Хасковския областен съд мярка за неотклонение „ домакински арест “ на обвинявания за контрабанда и държане, за разпространяване на опиати, предприемач и му остави мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

" Колежа " може да бъде подготвен през септември 2023г. Това съобщи Николай Нанков, който участва на оперативка за градежа на стадиона. Ето какво още сподели той:

Локомотив загуби с 2:3 от първенеца Лудогорец в атрактивен мач, който беше и последно домакинство за пловдивчани за тази година.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР