Трафиканти на нелегални бежанци пуснаха видео – урок в Тик-Ток,

...
Трафиканти на нелегални бежанци пуснаха видео – урок в Тик-Ток,
Коментари Харесай

С клипове: Трафиканти учат бежанци как се души граничарско куче

Трафиканти на незаконни бежанци пуснаха видео – урок в Тик-Ток, по какъв начин се души граничарско куче. То е оповестено седмица преди касапницата в Бургас, при която бяха убити двама служители на реда при гонка с каналджия.

„ Само един ден преди сириецът Омар да прегази до гибел униформените Йордан Илиев и Атанас Градев, мигранти са удушили, а след това са разфасовали служебно куче “, обясниха граничари.

Зловещият клип е качен в Тик-Ток и към този момент има хиляди лайкове, сподели инспекция. Видеото е дълго 15 секунди и е снимано в региона на оградата на българо-турската граница.



Куче порода малиноа, което се употребява и у нас, е привикано от емигрант, към главата му той увива шал и го задушава. През това време край трафиканта седят в полукръг група от най-малко 30 бежанци, които шумно ръкопляскат.

Денят преди Омар да се вреже с автобуса в патрулката на Илиев и Градев, мигранти екзекутираха граничарско куче тъкмо като във видеото.

„ На границата, изключително в гористите местности, дронове не оказват помощ. Само кучето надушва по този метод следите на бежанците. Екип от двама гранични служители на реда лови по най-малко 60-70 индивида дневно с помощта на животното “, изясни граничар пред „ Телеграф “.

В мрежата се завъртя и втори абсурден клип, в който се вижда по какъв начин група мигранти прескачат оградата, а от другата страна инцидентно излиза един наш граничар.

Мъжът, очевидно цялостен, гледа за броени секунди мигрантите. Те в началото се изненадват, по-късно стартират да крещят против него и той бяга, демонстрира видеото.

Четири секунди откакто униформеният се е скрил от погледа им, бежанците, все млади и яки мъже, бързо стартират да се катерят по стълбата и да прескачат оградата, без да се тормозят, че някой може да ги арестува.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР