trafficnews.bgТой пострада при катастрофата, отнела живота на пловивския музикант Николай

...
trafficnews.bgТой пострада при катастрофата, отнела живота на пловивския музикант Николай
Коментари Харесай

Трафик Нюз: Китаристът Павел Дюлгерски е починал тази сутрин

trafficnews.bgТой пострада при злополуката, лишила живота на пловивския музикант Николай Николов-NI.co

Китаристът на група Каталог Павел Дюлгерски, който пострада тежко при злополуката, лишила живота на пловдивския музикант Николай Николов-NI.co преди три месеца, не можа да се пребори за живота си. Павел е умрял тази заран, откакто бе в положение на кома, предава trafficnews.bg.

Автомобилът на дваматасе заби челно в автовоз в Прохода на републиката. Ники и Павел пътували за два концерта в Русе, само че по този начин и не можаха да стигнат. След това български рок музиканти проведоха редица концерти  и прояви в поддръжка на Павката.

Скъпи другари, с голяма болежка разбрахме, че тази заран, след три дълги месеца на битка за оцеляване, нашият незаместим другар и сътрудник Павел Дюлгерски, който за Ники беше и ще остане като брат, към този момент мина от земния и тлеещ живот, към безконечния. Безсилни сме да намерим каквито и да са думи за разтуха на околните му. Вярваме обаче, че Ники е този, който пръв го е повел по новия му път. Те още веднъж ще са дружно, ще основават обичаната си музика и ще бъдат постоянно със нас - в мислите и сърцата ни. Почивай в мир Павка, нигога няма да те забравим!, се споделя в обръщението на формалната страница на Ni.co във Facebook, видя още trafficnews.bg.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР