Traffic newsТемпературите ще се понижат с няколко градуса, на места

...
Traffic newsТемпературите ще се понижат с няколко градуса, на места
Коментари Харесай

Жълт код! Дъждове и гръмотевици връхлитат цялата страна днес

Traffic news

Температурите ще се намалят с няколко градуса, тук-там ще духа и мощен вятър

 

Дъждове и гръмотевици ще върлуват съвсем из цялата страна през днешния ден. На места те започнаха още тази нощ - в това число София и Пловдив. В централна и източна България развиване на купесто-дъждовна облачност ще има основно в следобедните часове, а по Черноморието - и вечерта. Температурите ще се намалят с няколко грауса и ще бъдат под и към 30 градуса. Жълт код за рисково време е разгласен за съвсем цялата страна - в 19 области, без централните, южните и най-западните региони на страната. На места се очаквада паднат дъждове до 30 литра на квадратен метър. В централна и източна България ще духа и мощен вятър до 9-10 метра в секунда.

В Западна и централна България се чака дъждовете да стопират по здрач и да се откри ясно време. Утре синоптиците плануват ден съвсем без превалявания, като се изключи някои западни и североизточни региони. Началото на идната седмица оещава да бъде слънчиво и топло с температури към и над 30 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР