Традиционно за последните няколко сезона, Левски започна по възможно най-трудния

...
Традиционно за последните няколко сезона, Левски започна по възможно най-трудния
Коментари Харесай

Мъка, оптимизъм и един объркан Жорди

Традиционно за последните няколко сезона, Левски стартира по допустимо най-трудния метод футболната си пролет. Този път обаче, въпреки и измъчена, успеха беше реалност , а атмосферата на " Герена " остана приповдигната и след последния съдийски сигнал на Станислав Тодоров.

Едва ли обаче има симпатизиращ на " сините ", който да остана удовлетворен от цялостната продукция на вековниците .

Селекцията на Делио Роси действаше измъчено и без фикция в офанзива. Отстъпи самодейността на противника и единствено посредством огромна доза шанс , съумя да излезе краен победител в дербито.

 Публиката на Левски отдаде дължимото на Прохазка
Футболисти и почитатели пеят в чест на Роман Прохазка

" О, Роман Прохазка ", огласи " Герена " след края на мача с Ботев

Докога обаче Фортуна ще " обича " толкоз доста Левски?

Серията от щастливи условия все в миналото ще има край и тогава към този момент ще стане тежко...

Няма да е почтено, в случай че вършим генерални заключения единствено от един мач, само че първичните сигнали са притеснителни . Както сподели и към този момент някогашният началник Асен Букарев, отдавна тимът на Левски не е имал толкоз еднороден и класен състав . Въпреки това обаче, нещата още веднъж не се получават.

Макар и със седем нови попълнения, Левски си е същият тим от есента . Делио Роси не стопира да задушава творчеството на своите звезди, подлагайки всичко на строгата дисциплинираност и веруюто, че даже една точка е по-добре, в сравнение с нула.

 Снимка 340990
Източник:

И до момента в който " Георги Аспарухов " към момента е непревземаема цитадела, с тази игра левскарите ще имат съществени компликации при своите гостувания . За да спечелиш като посетител се изисква двойно повече. Трябва да бъдеш старателен в офанзива и деликатен до последния подробност в защита. И до момента в който второто е налице, то има да се работи още доста в нападателен проект. Предстоят визити на Септември, Черно море и ЦСКА от постоянния сезон, а там показване като вчерашното, сигурно няма да помогне за постигането на по този начин нужните победи.

 Левски победи Ботев (Пд) след автогол на
Автогол вдъхна живителни сили на изстрадал Левски

" Сините " излъгаха Ботев (Пд) в един нервозен мач на " Герена "

Разочарованието от снощната борба против Ботев несъмнено бе представянето на Жорди Гомес. Страховете по отношение на испанеца се потвърдиха, като моментната му форма е доста под сериозния най-малко, с цел да си титуляр в Левски . Испанецът беше муден във всяко едно свое деяние по терена. Протакаше момента на подаването, беше ленив при напредването си сред двете етапи на играта и какво ли още не...

Юношата на Барселона разчита само на своя ляв крайник , като миговете, през които си наглася топката на него, от време на време се оказват съдбовни за интензитета на " сините " дейности. До този миг Жорди разчиташе само на класата си при осъществяване на статични положения, само че през вчерашния ден и те предадоха носителя на ФА Къп. Да не забравяме, че позицията на Гомес е отбранителен халф. Той обаче по този начин и не е нужната поддръжка на четиримата бранители зад него. Често загърбваше функционалностите си в отбрана, които принуждаваха сътрудниците му да компенсират негови много досадни неточности.

Тук е въпросът за какво Делио Роси не заложи на Васил Панайотов , който сега е надалеч по-мотивиран и подготвен да се показа на равнище със " синия " екип. Това обаче са си проблеми на " Пророка от Римини ", който към този момент нееднократно е потвърдил, че е безсмислен, когато става въпрос при избора му на титулярен състав.

 Снимка 340984
Източник:

За да има баланс , положителни страсти с играта си пък оставиха Филипе Нашименто и Иван Горанов . И до момента в който за португалеца към този момент предрекохме, че ще бъде константна големина на " Герена ", то доста прелестно е израстването, което виждаме при бранителя с №4. Юношата на отбора бе задоволително нападателен и за първи път от доста време го видяхме да реализира скоростни и най-много сполучливи пробиви. Включването на Паулиньо също бе задоволително положително , като е въпрос на време и още малко физическа подготовка, с цел да измести от титулярния състав Йерсон Кабрал.

 Делио Роси: Със сигурност ще подобрим играта си
Делио Роси оптимист за бъдещето на Левски

" Със сигурност ще подобрим играта си "

Границата сред насладата и тъгата е извънредно тънка . Разбрахме го и през вчерашния ден, когато стана факт новината за кончината на Павел Панов .

Легенда на Левски до мозъка на костите си.

Символ за последователност в " синьото " семейство и моралист за това какво действително съставлява този клуб и смисъла му за неговите милиони фенове.

 Снимка 341025
Източник:

Добре ще да е сегашните футболисти да изгледат някое от многочислените изявленията на господин Панов и да си създадат действителна равносметка за равнището преди и в този момент. И до момента в който чакаме славните времена в миналото да се завърнат , насочваме взор в дребнотемието на настоящия Левски и очакванията, че през тази пролет мотивите за наслада ще бъдат най-малко с концепция повече от безконечните разочарования и неоправдани упования.

 Тъжна новина: Почина легендата на българския футбол Павел Панов!
Тъжна новина: Почина легендата на българския футбол Павел Панов!

Отиде си ненадейно от този свят на 67-годишна възраст
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР