Традиционно, преди първото заседание на парламента се организира среща с

...
Традиционно, преди първото заседание на парламента се организира среща с
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Утре в парламента ще преразгледаме гостуването на Митрофанова на депутатската клетва

" Традиционно, преди първото съвещание на Народното събрание се провежда среща с всички политически сили. На тази естествена процедура беше показана Елеонора Митрофанова като посетител. От Демократична България остро възразихме тя да бъде поканена на клетвата на народните представители, тъй като е от страна агресор. Подкрепиха ни само и неотложно сътрудниците от " Продължаваме промяната ". От ГЕРБ и Движение за права и свободи имаше безмълвие. Тук не става въпрос за протокол. Искаме първото съвещание да не се трансформира в спектакъл и в цирк. Получихме покана за нова среща на следващия ден за преразглеждане на гостите в Народното събрание ". Това съобщи пред БТВ някогашният юридически министър Надежда Йорданова. 

" Много е обезпокоително държанието на ГЕРБ. За 24 часа виждаме друго говорене от нейни разнообразни представители. Очаквам те на следващия ден да имат поредна позиция ", сподели още Йорданова. 

" Още в предизборната акция Демократична България съобщи, че ще показа планове за 25 ограничения, с цел да може България да премине през рецесията. Те са в 6 области, измежду които бизнес, стопанска система и правораздаване. Няма да предлагаме промени в закони, а ограничения. Ще желаеме и въоръжаване на Украйна. В момента тези ограничения се печатат. Виждам позитивни страни в законопроекта на Крум Зарков, само че има и притеснителни страни. Демократична България с почитание се отнася към посредниците, които уточни Бойко Борисов за договаряния. Трябва обаче да се беседва с хора, които имат политически мандат и ясни оферти. Ние ясно декларирахме, че няма да подкрепим ръководство с мандат на ГЕРБ ", разяснява Йорданова. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР