Традиционно, мрежовите източници бият рекордите по скорост на изтичане на

...
Традиционно, мрежовите източници бият рекордите по скорост на изтичане на
Коментари Харесай

Станаха известни характеристиките на смартфона Xiaomi Mi 7: екран, процесор, цена

Традиционно, мрежовите източници бият върховете по скорост на приключване на данни за не обявените смарт телефони. Xiaomi Mi 7 се чака да го забележим при започване на идната година, само че към днешна дата за него са известни съвсем всички основни механически данни.

Xiaomi Mi 7 ще получи екран въз основата на органични светодиоди — OLED. Неговият диагонал ще бъде 6,01 инча и със съответствие 16:9. Имайки поради известността на матриците от този формат в новите флагмански модели, резолюцията най-вероятно ще бъде 2880х1440 пиксела.

Процесорът ще бъде Qualcomm Snapdragon 845 с осем ядра — 4хRM Cortex-A75 и 4хARM Cortex-А53. Съдейки по други данни, първите модели с него ще са Mi 7 и Samsung Galaxy S9. В този процесор се употребява графичният ускорител Adreno 630 и модема LTE X20.

Количеството на паметта ще бъде същото, като при Mi 6 — 6 GB. Основната камера ще се състои от два модула по 16 Mp датчици. Очаква се още, че батерията ще се зарежда благодарение на функционалност за бързо зареждане.

Текущият флагман коства в Китай $360, а цената на Mi 7 се чака да е към $400.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР