Традиционният Коледен базар и тази година ще бъде неразривна част

...
Традиционният Коледен базар и тази година ще бъде неразривна част
Коментари Харесай

Започва приемането на заявления за участие на Коледния базар в Трявна

Традиционният Коледен базар и тази година ще бъде неразривна част от Коледно-Новогодишната стратегия на Община Трявна! В тази връзка желаеме да Ви осведомяваме, че от през днешния ден до 02.12.2021 год. (четвъртък) в това число стартира приемането на заявки за присъединяване в идния базар. Всички искащи могат да попълнят квалифицираната бланка в деловодството на общинска администрация всеки работен ден в границите на работното време – от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч.  

И тази година, трите дървени къщички, които могат да бъдат наети, ще останат на площада пред Народно читалище “Пенчо Славейков 1871 ” в Трявна, където ще се организира надлежно и Коледния базар.  
Откриват немския коледен базар: Достъпът е единствено със зелен документ
Днес от 18.00 ч. в Градската градина в столицата ще бъде открит Немският коледен базар, заяви Теодора Бреме, шеф на компанията, орг...

В заявката е належащо да се уточни за какъв тип активност ще се употребява дървената къщурка, дали ще се наема общинска повърхност към нея и за какъв интервал ще продължи използването.  

Площта на една къщурка е 4 кв. м., а цените за прилагане се дефинират според Наредба за установяване и администриране на локалните такси и услуги на територията на Община Трявна, член 19. алинея 11., които са посочени в заявката.

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР