Този уикенд Владимир Путин се появи изненадващо в Мариупол –

...
Този уикенд Владимир Путин се появи изненадващо в Мариупол –
Коментари Харесай

След посещението на Путин в Украйна: Използва ли руският президент двойник?

Този уикенд Владимир Путин се появи изненадващо в Мариупол – един от украинските градове, окупирани от Русия. А няколко аспектна на визитата му направиха усещане.

Първо, той обиколи града през нощта, вероятно с цел да не се виждат разрушенията, оставени от съветската войска. Второ, до момента в който в Кремъл президентът стои на метри от своите подчинени, в Мариупол той бе рисково покрай „ инцидентни жители “, които през сълзи му благодариха, че е възстановил града им. Това породи различен въпрос – в действителност ли Путин е посетил града или един от двойниците му?

Анализаторът Юън Макдоналд, разглеждайки фрагменти от визитата и фрагменти от Мариупол, направени преди този момент, заключи, че  „ както се споделя обичайно „ човек, който наподобява на Путин„ в действителност е бил в Мариупол снощи„. От там стартира и вълна от спекулации. Няколко западни медии отбелязоха, че евентуално това може и да не е същинският съветски президент, а по-късно редактираха публикациите си. Но в обществените мрежи дебатът продължава.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР