Този проект за закупуването на F-16 върви изцяло по проект

...
Този проект за закупуването на F-16 върви изцяло по проект
Коментари Харесай

Тагарев: Решението да изпратим само каски и бронежилетки на Украйна е на Радев

Този план за закупуването на F-16 върви напълно по план на Румен Радев от 2015 година. Като че ли в този момент всичко се концентрира върху изтребителите, което пречи да се погледнат другите проблеми на армията.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3994
Това сподели в предаването " Офанзива “ по NOVA NEWS някогашният министър на отбраната Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година. " Оценката е направена по наши претенции от служебното държавно управление, екипът е назначен от президента Радев. Изненадва ме, че има четири двуместни самолета от новите осем, те ще се използмат и за образование ", добави той.

" Сумата за новите F-16 не би трябвало да ни изненадва. Цената не се дефинира по политически правила. Зависи какво включва самият пакет. Принципите в покупката не се дефинират от несъмнено държание на страната ни ", уверен е някогашният боен министър.

Според него може да отидем и към втора употреба самолети на относително ниска цена, както е направила Румъния. " Подготовката на водачи е сложна, към този момент има изпратени наши водачи в Съединени американски щати, някои от тях ще станат и инструктури ", означи Тагарев.

Относно войната в Украйна за него победа за Русия няма да бъде загуба единствено за Украйна, само че и за цялото човечество и демократичното общество. " Предоставянето единствено на каски и бронежилетки от наша страна наподобява несериозно, само че това още веднъж е решение на президента Радев ", счита Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година. " Няма такова нещо като индиферентност в тази обстановка ", безапелационен е той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР