“Този политически клоун беше смешен първият половин мандат. Сега, на

...
“Този политически клоун беше смешен първият половин мандат. Сега, на
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Борисов винаги е бил готов да избяга

“Този политически смешник беше комичен първият половин мандат. Сега, на третия половин мандат, на края си, тъй като той е към края си половината му мандат, ние виждаме един пълен шубелисан чичко. Виждаме същността му. Той постоянно е бил нерешителен и той е подготвен да избяга. ”. Това съобщи пред Евроком юрист Николой Хаджигенов.
Част от станалото известно отровно трио, разяснявайки видео на министър председателят Бойко Борисов, в което той пред гласоподаватели в Ямбол споделя, че в случай че в България има война, той би избягал.

“Затова ще зарежем народа тук. Ако има войводи и хайдути – оправяйте се. Аз ще си избягам, тъй като шкембето си е шкембе и би трябвало да го пазим.”, коменира още юрист Хаджигенов.

Професор Велислав Минеков пък обърна внимание на обстоятелството, че показаното по време на предаването “ЕвроДикоф” видео на Борисов от Ямбол, било прикрито от всички медии.

“Няма медия, която да го е посочила. Чух, че имало някакъв отзив в bTV и в малкия екран на Българска социалистическа партия, само че това, което министър-председателят приказва е доста забавно и трябваше да се чуе на всички места.”, безапелационен беше скулпторът и добави, че тези думи на премиера са тъкмо толкоз скандални, колкото изтеклите диалози с Мишо Бирата и един подобен човек, трябвало да си отиде неотложно от властта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР