Този политически фарс трябва да спре, защото повтаря съдбата на

...
Този политически фарс трябва да спре, защото повтаря съдбата на
Коментари Харесай

Знаков депутат на Слави изригна: Фарс! Хората ще ни накажат, повтаря се съдбата на 48-то НС

Този политически фарс би трябвало да спре, тъй като повтаря ориста на предходното Народно заседание. Това сподели депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов пред bTV.
Според него първата политическа мощ би трябвало да излъчи ръководител на Народното събрание, а не първото пленарно съвещание да се открива за трети път през тази седмица. И изясни, че концепцията за ротация на ръководителя на Народното събрание не е добра и противоконституционна. Освен това можело да срути парламентаризма.
Нашите 11 гласа нищо няма да трансформират, в случай че има съдружна настройка, сподели още той. Има Такъв Народ няма да е в ролята на „ златния пръст “. Партията на Слави Трифонов ще приказва с всички политически сили по значимите тематики – Шенген, проекта за възобновяване и други
Най-голямата поука пък била да не се доверяват на хора, които говорели доста хубаво и живеели в розов балон.
Той се надява да има държавно управление, тъй като избори през юли ще донесат същите резултати с дребни разбърквания. В обстановки на рецесии би трябвало да има държавно управление с ясни периоди и цели, тъй като при нови избори през юли изборната интензивност ще е доста ниска, хората ще ни санкционират, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР