Този път в ръцете на Зак, авторът на известния YouTube-канал

...
Този път в ръцете на Зак, авторът на известния YouTube-канал
Коментари Харесай

Колко ли всъщност е здрав Huawei P20 Pro?

Този път в ръцете на Зак, създателят на известния YouTube-канал JerryRigEverything попадна смарт телефона Huawei P20 Pro. Той беше тестван за резистентност от надраскване и огън, а също и на прегъване.
Както се оказа, дисплеят на Huawei P20 Pro е предпазен от закалено стъкло, което може да се надраска с предмет, чиято неотстъпчивост е не по-ниска от 6 по скалата на Моос. Дактилокопичният скенер и модулите на камерите пък без проблеми устоят на тестването с писалищен нож.



След инспекцията с огъня, върху екрана на смарт телефона се появиха избелели пиксели. При основния тест за прегъване, Huawei P20 Pro устоя на натоварването, само че стъклото предпазващо екрана се спука. Това обаче не се отрази върху работоспособността на апарата.

Също по този начин, с подробното ревю на Huawei P20 Pro можете да се запознаете от тук . В него ще се запознаете с сходните механически характерности на апарата, както и с детайлите към дизайна, хардуера и продуктивността. Ще видите фотоси направени с камерата и още куп потребна информация за апарата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР