Този ноември Джо Манганиело и София Вергара ще отпразнуват своята

...
Този ноември Джо Манганиело и София Вергара ще отпразнуват своята
Коментари Харесай

Джо Манганиело и София Вергара отбелязват годишнина - slava.bg

Този ноември Джо Манганиело и София Вергара ще отпразнуват своята 5-годишнина от сватбата. Двамата са една от обичаните двойки на Холивуд, която съумява да се опази от кавги, интриги и да се концентрира напълно върху фамилията си. Актьорите държат на персоналното пространство и рядко разгласяват общи фотоси в обществените мрежи.

Въпреки че към момента празненствата са надалеч, Манганиело показа какво изпитва към брачната половинка си. "Много бързо разбрах, че мога да й вярвам, както и тя разбра това за мен ", споделя той пред списание "People ". Звездата добавя, че двамата с Вергара постоянно слагат другия преди всичко и се пробват да извършват желанията си.

След половин десетилетие сватбен живот Джо има вяра, че е взел вярното решение да се омъжи за София. "Инстинктите ми бяха верни ". Той е употребявал обществената изолираност и неналичието на работа, с цел да запознае брачната половинка си с някои от обичаните си филми, сериали и телевизионни излъчвания. Те са гледали "Момчетата от Медисън Авеню ", "Семейство Сопрано ", "Конан Варваринът " и други.

Все отново, Манганиело споделя, че е имал и много друга работа по време на карантината. Той взе участие във виртуален търг, който събираше средства за самодейността "Make-a-Wish America ". Това, което артистът предложи на купувачите, беше една сесия с него на играта "Dungeon & Dragons ". Освен това, той се е занимавал с анимация и основаването на скришен план, за който към момента не разкрива детайлности.

Разбира се, Джо е намирал време и за фитнес. Той споделя, че не съблюдава строга диета, само че пък за сметка на това тренира интензивно шест дни в седмицата. "Успях да реализира същински прогрес за последните шест месеца ", споделя артистът пред списание "People ". Това, което най-вече му е помогнало, е опцията да тренира професионално вкъщи, защото разполага със личен фитнес.

Освен със плътно тяло, Манганиело се похвали и с смяна във визията си. Той обръсна братата си през април. Причината обаче не беше досада по време на обществената изолираност, а роля за филм. "Винаги, когато се бръсна или се подстригвам, е поради роля. Не помня по кое време за последно съм го правил, тъй като го желая ", признава звездата.

Този път смяната е била наложена поради ролята му във кино лентата "The Sleepover ". Той ще направи своята премиера този петък в платформата Netflix.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР