Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи

...
Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи
Коментари Харесай

Димитър Николов: Печелил съм избори и когато ГЕРБ управлява, и когато е в опозиция

Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи слаб резултат. Бургазлии обичат града си, да чуват положителни и перспективни неща за него.

Това съобщи пред БНР досегашният кмет на Бургас Димитър Николов, който завоюва нов мандат още на първия тур на локалните избори.

 

Найденов е посочил " по-грамотно, по-визионерско държание " от Бачийски, изрази мнение за съперниците си новият остарял кмет на Бургас, който стартира петия си мандат. Николов означи, че постоянно стартира акциите си по-късно и актуалната му акция е била фокусирана върху това какво предлага отсега нататък.

 

" Аз съм печелил избори, когато партията управляваше, печелил съм избори, когато е в съпротива ", подсети той.

 

" Ние нямаме децентрализация, всичко зависи от столицата, от министерствата. Много сме подвластни. Буквално няма автономия ", разяснява още Димитър Николов в предаването " Преди всички ".

 

Няма да е мъчно да се образува болшинство в общинския съвет, тъй като разделянето не е толкоз мощно като в парламента  " и доста постоянно се случва цялостно единогласие ", уточни той и добави, че групата на ГЕРБ е задоволително огромна и монолитна.

 

Николов заяви, че това най-вероятно ще е последният му мандат начело на Бургас.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР