Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик

...
Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик
Коментари Харесай

„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

 дебела

Този подробност е немилостив и писклив като свистенето на бич във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с нея, толкоз повече замязваме един на различен. Когато отражението става непоносимо – това не значи, че огледалото е прашно. Може би нещо не е наред със самата физиономия!

е качила много килограми през последните години? Вместо залата избира бира? Най-вероятно и брачният партньор хрупа като хамстер пържени какртофки и пържоли с ужасна скорост. В къщата постоянно има мъжка храна, от която няма избавяне,  алкохол и други нездравословни субстанции. Може би същата тази брачна половинка би станала близка с младия  фитнес треньор?

Съпругът не умее да печели? Най-вероятно и дамата не прави нищо, а единствено реже клона, на който седи. Нито може да си почине добре, нито нужните връзки не може да сътвори поради нея. Тя също не се движи, и не търси добра работа. Само  споделя: „ Кога ще има пари, по кое време, по кое време?! “ – единствено това е нейната помощ.

Жената е замязяла на старица и затъпява с всеки минал ден?  Най-вероятно мъжът не е изключително образован, а  под интелигентни диалози схваща отмора от детските викове при любовницата. И е не запомнил да оказва помощ на  жена си  дълго време. Обикаля по другари и познати,  единствено и единствено да не си е вкъщи, а и  предявява искания.

С една дума, брачният партньор и брачната половинка са система от свързани съдове. И техните проблеми постоянно са общи или взаимосвързани. Хората интуитивно усещат това и колкото повече не харесват себе си, толкоз повече се пробват да трансформират брачна половинка си – тъй като е по-лесно. Всъщност  да се влияе на системата е допустимо и от другата страна – да се опитате да започнете със себе си. Мъж или жена – това е друга планета. Нашата власт там е единствено косвена – като власт над отражението в огледалото.

Забелязали ли сте, че в обществото на фитнес фанатиците хората се стягат,  стартират да внимават какво ядат. А в обществото на дебеланковците – в противен случай, отпускат се? Че до успешните  постоянно са сполучливи другари, а  до смотаняците – смотаняци? Единственият метод да се прекъсне веригата на взаимните отблясъци е да се промени самият човек.

Не би трябвало да се страхувате, че тогава от обичания би трябвало да си тръгнете  заради разлики в ползите – индивидът до вас няма да бъде както преди. Няколко седмици или месеци на неизменност – и отражението ще стартира да  радва. В него ще се появят нови очарователни черти, които толкоз ви липсваха.

Но в действителност това е най-адският труд на света – да започнете със себе си.

По-лесно е да се оплачете на някой: „ Жена ми стана дебела! Как да я накарам да отслабне? Не съм задължен да си лягам с хипопотам! “ Или: „ Мъжът ми тотално е изперкал – носи единствено жълти стотинки вкъщи! “

Още по тематиката:

Най- всеотдайните и буйни мъже се раждат единствено под ТОЗИ знак на зодиака …

 

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и буен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност ситуацията на звездите при нашето раждане,…

Цялата публикация

Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с дамите: 1. Близнаци…

 

Всяка жена мечтае за идеалния мъж: гальовен, благ, любящ и подкрепящ колегата си. Както е известно, блян не съществува, само че би трябвало да се обърне внимание на това, представителите на кои…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР