Този човек е опасен. Как точно ще стане този номер

...
Този човек е опасен. Как точно ще стане този номер
Коментари Харесай

Илиян Василев: Каракачанов е опасен

Този човек е рисков. Как тъкмо ще стане този номер с привилегиите, когато университети са обособени от страната, а доста от тях са частни?!. На всичко от горната страна проблем с приема няма, няма студенти даже в право в СУ. Да ги запише в съветски ВУЗ по стратегиите, които се оферират и финансират от Кремъл или пък във Военния университет във Велико Търново така и така е център на русофилството. Това написа анализаторът и някогашен дипломат в Русия Илиян Василев. Поводът за коментара е изявлението на министърът на защитата Красимир Каракачанов, че който се запише за доброволна казарма, ще има преимущество при намиране на работа и кандидатстване във ВУЗ по-късно.

"Това, което ще стане съгласно мен: Първо, огромен напън ще види да формулира и облече в законодателна форма безумната си популистка концепция, тъй като там има всевъзможни измерения - финансови, обществени, институционални.

След това ще би трябвало да избере - дали да надува свирката с пиара или да измисли финансови тласъци. За тях обаче трябват пари. Защото едно време наборната работа беше съвсем безвъзмездна, в този момент хората ще желаят пари и нямам доверие да се навият в случай че получават по-малко от наемната част. Но като виждам няма доста искащи и за наемна работа във войската. Това са големи средства в бюджета и няма кой да му ги даде.

И най-после ще се изправи пред най-важното следствие от своята нелепост - няма да има искащи. И тогава ще прибягне до половуенните формирования, които ще вървят да получават военна подготовка за сметка на българския бюджет. Плащанията за тях вървят по друга линия и по този начин - ще съчетаят и потребното и практичното.

Както Библиотекарския институт зарежда фрагментите на спецслужби - под контрола на Кремъл,така и посредством тази доброволна наборна работа ще образоват фрагментите на полувоенните формирования в запас на съветските хибридни войски. Така де, Русия няма към този момент пари, би трябвало да се самоиздържат - от българския бюджет най-добре ", написа Василев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР