Toyota празнува 20 години хибридна технология Премиера на щанда на

...
Toyota празнува 20 години хибридна технология Премиера на щанда на
Коментари Харесай

Toyota, Lexus и Honda с впечатляващи премиери на Автосалона в София

Toyota чества 20 години хибридна технология

Премиера на щанда на японската марка прави новият Land Cruiser 150

На Автомобилния салон в София Toyota показва цялостна гама от 6 хибридни модела и вкарва за първи път в България нова лизингова стратегия за хибридните модели Satisfaction Guaranteed с 6 месеца гратисен интервал и опция за подмяна. Премиера на щанда на Toyota прави обновеният Land Cruiser 150, а към него са изложени всички модели на марката. Освен новите модели, за всички коли и аксесоари Toyota предлага извънредни търговски условия.
Със своя над 65 годишен опит в офроуда, Toyota Land Cruiser продължава да бъде неповторим с умеенето си да комбинира изключителните си качество, устойчивост и надеждност с несравними офроуд благоприятни условия и още по-високо равнище на разкош, улеснение и авторитет. Новото в модела са освежен интериор и екстериор, Toyota Safety Sense системи за дейна сигурност, нов Torsen LSD заден диференциал, отопляемо челно стъкло и дюзи на чистачките, нови, спомагателни функционалности на системите Multi-Terrain Select и Multi-Terrain Monitor, нов 8-инчов екран на навигационната осведомителна система и нов 4,2-инчов мултиинформационен екран на приборното табло и нови 19-инчови джанти.

Satisfaction guaranteed e артикул създаден взаимно сред Toyota и Sogelease и съставлява финансов лизинг с рента от единствено 2,72% и неповторими за нашия пазар преференциални условия: без лизингови вноски през първите с 6 месеца на контракта и опция за подмяна в края на шестия месец на хибридния автомобил с стандартен от същия модел. При модел Prius замяната се прави с бензинов Avensis. Програмата е годна за всички модели от хибридната гама на Toyota: Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Auris Touring Sports Hybrid, Prius, Prius+, C-HR Hybrid и RAV4 Hybrid. Минималнаta първична вноска e 20%, a срокът на лизинга е от 24 до 60 месеца. Застрахователни сътрудници на програмата са Bulstrad, Alianz и ДЗИ като за улеснение на клиента в началото се подписват застраховки Гражданска отговорност за 1 година и Автокаско за 6 месеца на тарифно число 2.6% за Yaris Hybrid, Auris Hybrid и Prius, и 2.98% за C-HR Hybrid и RAV4 Hybrid.

Първоначалната лавица Автокаско може да бъде платена на 2 вноски. В случай, че клиентът реши да се възползва от опцията за подмяна на автомобила платеното самоучастие за хибридния автомобил се резервира и се преизчислява съразмерно към цената на новия бензинов автомобил от същия модел. В случай, че цената на определения бензинов автомобил надвишава тази на хибридния, клиентът доплаща непълен задатък за постигане на същия % самоучастие по отношение на цената на новия бензинов автомобил. Клиентът заплаща такса регистрация и застраховки Гражданска отговорност и Каско за новия автомобил. Автомобилът се заменя с сключване на съглашение към първичния лизингов контракт, като лихвата се трансформира с новия промоционален лихвен % от 3,23%. Клиентът е задължен да уведоми Лизингодателя и дилърството на Toyota, от което е закупил автомобила си, за желанието си да упражни правото на подмяна и да направи нова поръчка за разполагаем бензинов автомобил най-малко 30 календарни дни преди приключване на 6 месечния гратисен интервал. Избраният нов автомобил би трябвало да бъде с опция за физическа доставка и регистрация преди приключването на 6-те месеца. В случай, че клиентът не се възползва от правото си на подмяна и резервира в началото закупения хибриден автомобил всички условия по подписания лизингов контракт се резервират и лихвеният % остава преференциален за хибриди - 2.72%. С новото уникалнo предложение, Toyota още веднъж показва своята убеденост във връзка с продуктите си, както и новаторско мислене по отношение на съпътстващите ги услуги. Специалните лизингови условия важат в композиция с обичайните Хибридна Преференция, 6 години гаранция и 10 години грижа за хибридната батерия. 6-месечният гратисен интервал е най-удобният метод българските клиенти да се уверят персонално и без ангажимент в преимуществата на хибридната технология.
Освен цялата хибридна войска на Toyota, състояща се от общо 6 модела от всички класове. До леките коли гордо са застанали и кросоувърите, отпред с именития за японската марка RAV4 с хибридна система за задвижване.

На щанда е изложен и тоталния шлагер на марката за тази година - Toyota C-HR. Не са пропуснати и стандартните модели Aygo, Corolla и Avensis.

Изцяло новото GT-купе LC 500 и кросоувърът NC са министър председателите на Lexus



Футуристичното GT-купе Lexus LC 500 направи своя дебют в България на щанда на Lexus в границите на Автомобилен Салон София 2017, единствено 2 месеца след старта на продажбите на модела в Европа. Мощността към задните колела в LC 500 е поверена на потвърдения, високооборотен 5,0-литров V8 мотор, прочут от RC F и GS F. Изцяло алуминиевият V8 мотор с 32 клапана генерира 477 к.с. и 540 Нм въртящ миг. Предаването на въртящия миг към задните колела е поверено на първата в света 10-степенна автоматизирана трансмисия, вградена в лускозен автомобил, с време за промяна на предавки, сходно с това на трансмисия с два съединителя. Комбинацията от високотехнологична платформа и задвижване обезпечават на LC 500 динамичност и ръководство, необикновени за четириместно купе и ускоряване 0-100 км/ч под 4,7 секунди.

Lexus обнови изтънчения, състезателен дизайн на един от най-продаваните си модели в Европа и България - NX 300h цялостен хибрид и NX 300 турбобензин. Въвеждане на нова вретеновидна предна решетка, нова предна ризница и нови алуминиеви колела. Нови тройни Bi-LED фарове с адаптивни дълги светлини, нови LED задни стоп и габаритни светлини и нови LED флуидни предни и задни мигачи. По-голям 10,3-инчов централен мултимедиен и навигационен екран. Нови интериорни цветове, усъвършенствани контролни уреди и бутони. При модела NX се вкарва Lexus Safety System +, пакет от 6 асистиращи системи за дейна сигурност, прочут от Lexus RX. Турбобензиновата версия към този момент с ново означение NX 300 (досега NX 200t)

Civic Type R е звездата на щанда на Honda



На ревюто в София се състоя премиерата на най-бързият автомобил с предно предаване в историята досега - Honda Civic Type R. Дебютът на модела пред българска аудитория съответствува и с 25-годишнината на формалния вносител на Honda в България - „ Бултрако ", която е подготвила общо три автомобилни и четири мотоциклетни министър председатели за софийския автосалон. Най-очакваната от тях е точно десетото потомство на Civic Type R, който по-рано тази година записа връх на пистата „ Нюрбургринг ". Хечбекът с предно предаване е оборудван с 2,0-литров бензинов турбомотор, разрастващ мощ от 310 к.с. и 400 Нм въртящ миг, който записа рекордно време на именитата „ Северна дъга " на немското трасе. Така той усъвършенства с близо 7 секунди достижението на своя предходник. Производството на модела започва през лятото, а първите доставки до клиентите ще бъдат осъществени тази есен.

Освен Honda Civic Type R посетителите на автосалона в София могат да видят от близко новите Honda Civic Hatchback и Honda Civic Sedan. Специално за Автомобилен салон София 2017 компанията „ Бултрако " е подготвила и премия - един от посетителите на ревюто може да завоюва Honda Jazz. Редом с колите са изложени и някои от най-актуалните мотоциклети на марката Honda - CMX 500A Rebel, NHB89, CB 1100NA и VFR 1200X.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР