Той заяви, че харесва военния министър, който се справял много

...
Той заяви, че харесва военния министър, който се справял много
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма проблем ГЕРБ и ДПС да продължават да се хвалят с нашите реформи

Той съобщи, че харесва военния министър, който се справял доста добре
„ Аз персонално одобрявам министъра на защитата Тодор Тагарев и мисля, че се оправя доста добре “, сподели през днешния ден във Варна Кирил Петков, съпредседател на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “, представен в Българска телеграфна агенция.

По думите му с дейностите си през последните дни, поради които политически сили му желаеха оставката, Тагарев просто е желал по-бързо да модернизира армията. Сега ще би трябвало да изчака да минат изборите, изясни Петков. И добави, че съгласно него държавното управление към този момент се оправя чудесно.

Петков сподели още, че Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден излизат и се хвалят с някаква добра стъпка напред, само че не споделят, че тя е част от реформаторската стратегия на ПП-ДБ. Той добави, че на първо четене са гласувани промени в Конституцията, а това съгласно него е най-мащабният метод за реформиране на правосъдната власт.

„ Ако ГЕРБ и Движение за права и свободи не престават да се хвалят с нашите промени, нямаме проблем, значимото е нещата да се случват “, добави Петков.

„ Реално през миналата седмица подкрепихме огромна част от настояванията на протестиращите “, сподели още Петков.

Той напомни за признатата пътна карта, която няма никакви междинни години до 2038 година за ограничение на въглищните мощности. Петков увери, че кабинетът води непрестанен разговор с Европейската комисия, с цел да може страната ни да съблюдава изискванията, само че и да отговори на желанията на протестиращите и на българската енергетика като цяло.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР