Той ясно заяви, че запазването на коалицията зависи от здравия

...
Той ясно заяви, че запазването на коалицията зависи от здравия
Коментари Харесай

Каракачанов Със Съдбовни Думи За Бъдещето На Патриотите!

Той ясно съобщи, че запазването на обединението зависи от здравия разсъдък на хората вътре в нея.

На въпрос какво се случва със синята каска, Каракчанво се пошегува, чевинаги е желал да бъде синя каска, само че я е подарил на премиера Бойко Борисов.

Марешки разкритикува концепцията на Каракачанов за интеграция на ромите и съобщи, че тя се е направила преди евроизборите, а преди тях от Вътрешна македонска революционна организация са я нямали.

" Кой да му има вяра на този човек ", запита Марешки и добави, че неговата партия няма да поддържат ромската идея на Каракачанов.

Каракачанов е единственият политик, който застана зад Валери Симеонов да го пази, недоволства Марешки.

Напрежението и неяснотата в дребната коалиция тлеят от месеци, като и сега не е ясно кой е ръководителя на парламентарната им група, откакто от НФСБ отдръпнаха доверието си от водача на " Атака " Волен Сидеров още през есента на предходната година. Валери Симеонов намерено призна, че с водача на " Атака " нямат връзка.

Провали се и последния опит за съдружен съвет, за който обаче нямаше публична информация, а по-късно Сидеров отхвърли да е бил поканен въобще.

В спора Сидеров - Симеонов от лятото на 2018 година водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов се включи като " синя каска ", по личните му думи.

След връщането на Валери Симеонов в Народното събрание обаче се очакваше назряване на нов спор. При значимото гласоподаване от депутатите за мандат на държавното управление за договаряния с държавното управление на Съединени американски щати за закупуване на нови изтребителите за българските Военновъздушни сили депутатите от Вътрешна македонска революционна организация поддържаха ръководещите, а НФСБ и " Атака " гласоподаваха срещу.

В средата на януари обаче Валери Симеонов съобщи, че няма по какъв начин да си приказва със Сидеров, защото двамата не се виждат на съвещания на парламентарната група на Оперативна програма.

От " Атака " пък разпространиха прессъобщение, че съвещанията се провалят не поради тях, а поради отсъствието на депутатите от НФСБ.

Не закъсня и отговора на НФСБ, които незабавно опровергаха Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР