Той ще бъде подведен под отговорност за трафик на нелегални

...
Той ще бъде подведен под отговорност за трафик на нелегални
Коментари Харесай

Три обвинения повдигат на каналджията, задържан след гонка в Бургас


Той ще бъде измамен под отговорност за трафик на незаконни мигранти от Мароко, за шофиране след приложимост на опиати и за непокорство на полицейско предписание

Три обвинявания ще бъдат повдигнати на 44-годишния сириец, който беше арестуван след гонене от Жандармерия и полиция нощес в Бургас, осведоми БНР. Той ще бъде измамен под отговорност за трафик на незаконни мигранти от Мароко, за шофиране след приложимост на опиати и за непокорство на полицейско предписание, с което се е опитал да осуети осъществяването на инспекция.

Мухамад Дургаам е със статут на претендент за емигрант и живее в бежанския център в Харманли. Той е показал документи за идентичност от островната страна Сейнт Китс и Невис и английска шофьорска брошура. Бежанците от Мароко, които е качил в джипа си, са влезнали в страната от Турция. Те са желали да стигнат до София.

Какво наказване се планува за осъществените 3 закононарушения изяснява представителят на Районната прокуратура в Бургас Зорница Щърбева:

„ Ако бъде приет за отговорен и по трите закононарушения, съдът ще направи така наречен „ кумулация “. Ще наложи едно наказване, най-тежкото измежду избраните такива. Най-тежкото е по тази причина, че е подпомагал прекосяването на непознатите жители. Това е отнемане от независимост за период от една до шест години и санкция от пет до двадесет хиляди лв.. Към сегашния миг, той към момента не е разпитан в качеството на обвинен. “

При полицейското гонене нощес Мухамад Дургаам е карал колата в насрещното придвижване и е прекосявал на червен светофар, което е отежняващо виновността събитие, тъй като е заплашил живота на доста хора.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР