Той пусна във Фейсбук видеоклип на свое посещение в квартал

...
Той пусна във Фейсбук видеоклип на свое посещение в квартал
Коментари Харесай

Унгарски политик: Мигрантите направиха Виена мръсна и бедна

Той пусна във Facebook видеоклип на свое посещаване в квартал на Виена, който, съгласно него, е станал по-мръсен, по-беден и с увеличена престъпност поради мигранти, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В това видео Лазар предизвестява, че унгарската столица Будапеща може да замязя на този непостоянен виенски квартал, в случай че опозиционните партии "пуснат мигрантите ".

На 8 април в Унгария се създават парламентарни избори и мощно антиимигрантски настроената партия Фидес на Виктор Орбан е трансформирала мигрантите в съществена тематика на акцията, отбелязва АП.

"Улиците явно са по-мръсни, регионът явно е по-беден, а престъпността е повишена. Ако ги пуснем да влязат и те заживеят в нашите градове, последствията ще са престъпност, обедняване, нечистотия, нечистота и невъзможни благоустройствени условия. Ние работим за попречване на това събитие ", декларира Лазар.

За разлика от думите му, в пешеходната зона, показана във видеото, не може да се види нечистотия или разстройство.

По думите му обаче в този виенски квартал са останали единствено пенсионери "сред белите и християните ", а "всеки различен е преселник ", за който се основава "град в града ".

"Във Виена има доста учебни заведения, където не са останали никакви бели виенчанчета, има единствено деца на мюсюлмански имигранти и имигранти от Близкия изток ", споделя Лазар.



Според австрийските вестници видеото на Янош Лазар е от виенския квартал Favoriten, където е известно, че има огромен дял имигранти - 32,8%. Районът се намира на юг от вътрешните квартали на Виена.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР