Той подчерта, че трендът на общественото мнение се променя. Поддържаното

...
Той подчерта, че трендът на общественото мнение се променя. Поддържаното
Коментари Харесай

Политологът доц. Гълъбов: Петков и Василев ги интересуват само назначенията и пионките

Той акцентира, че трендът на публичното мнение се трансформира. Поддържаното няколко седмици извънредно внимателно равновесие сред поддръжка и сдържаност към новото ръководство се трансформира в отрицателен проект.

„ Причините са разнообразни, само че е реалност, че навлизаме в интервал, в който недоверието, подозрението и рецензията към ръководещото болшинство стартират да господства над позитивните упования “, съобщи още доцент Гълъбов пред БГНЕС.

Според него това се дължи на две огромни групи от фактори.

„ Първата от тях е обвързвана с външния облик на ръководството. Наслагващото се все по-ясно чувство, че ръководещите не се оправят. Втората група от аргументите е обвързвана с напрежението вътре в самата ръководеща коалиция, изключително във връзка с съветската инвазия в Украйна “, съобщи социологът.

Той уточни, че никога нито един обществен проблем не се взема решение през промяната на хора.

„ Този метод е време да остане там където му е било мястото, само че, за жалост, в разногласията сред „ Дондуков “ 1 и „ Дондуков “ 2 това продължава да бъде главната тематика. Това значи, че нямаме друг метод за мислене на политика, а имаме единствено упоритости за преодоляване на избрани позиции и тяхното удържане “, безапелационен е доцент Антоний Гълъбов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР