Той не пожела среща с наш репортер, но разказа какво

...
Той не пожела среща с наш репортер, но разказа какво
Коментари Харесай

Само във Флагман! Говори бургазлията Стоян, арестувал с голи ръце бандита, нападнал жена на ул. „Александровска“

Той не пожела среща с наш кореспондент, само че описа какво се е случило пред очите му

39-годишният Стоян С. е бургазлията, който хвана с голи ръце нападателя на жена на ул. „ Александровска “. Екшънът се разиграл във вторник към 11 часа по обед.

Стоян отхвърля да застане пред камерата на Флагман.бг, тъй като счита, че всеки мъж на негово място би реагирал като него и задържането на причинителя на сходен жесток обир не е огромно мъжество. Той не пожела среща с наш кореспондент, само че описа какво се е случило пред очите му.



„ Както вървях по центъра, видях, че на метри от мен жена стартира да вика за помощ. Секунди преди този момент висок и доста слаб юноша й дръпна нещо от ръцете и побягна.

Хукнах след него и го хванах. Държах го крепко. През това време той хвърли портфейла на земята. Обадихме се на тел. 112 и изчакахме да дойдат.

Жената беше в потрес. Каза ми единствено, че вътре имала единствено 20 лв. и ми благодари “, спомня си Стоян.

Нападателят бил към 20 годишен – висок и доста слаб. „ Добре беше облечен, не изглеждаше като скитник. Питах го за какво го прави това нещо, а той сподели, че нямал какво да яде и това го подтикнало да нападне жена “, прибавя Стоян, който споделя още, че е реагирал толкоз съответно, тъй като работи като охранител и има дълготраен има в сходни рискови обстановки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР