Той коментира скандала 500K: „Цялата ситуация е изключително интересна не

...
Той коментира скандала 500K: „Цялата ситуация е изключително интересна не
Коментари Харесай

Филип Станев: Когато мисля за Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема

Той разяснява абсурда " 500K ":

„ Цялата обстановка е извънредно забавна не поради друго, а тъй като изяснява значително събития в този парламент. Има поради моралните качества на настоящите депутати и в доста парламенти обратно. Тези събития се случва тъкмо с помощта на политически играчи като госпожа Дончева”, сподели още Станев. Той напомни и няколко обстоятелството от нейната кариера:

„ Когато тя оглави „ Движение 21” и се трансформира в ослепителен войник против Бойко Борисов, малко по-късно го предложения на конгрес на придвижването си и единствено дето не се целунаха. Ще ви напомня за една коалиция сред нея и Румен Петков, който по неин адрес беше споделил, че тишината в спалнята ражда чудовища. Тя след това се коалира с него, някак му елементарни тези думи. Но би трябвало да се върнем още по-назад, в далечната 1992 година, когато Дончева като част от тогавашната Софийска прокуратура бива отстранена по гледище на тогавашния основен прокурор Татарчев за липса на професионални и морални качества. Госпожа Дончева, с игрите които играе през годините, се трансформира в еманация на това, което се назовава „ политическо дилърство”, „ търговия с влияние”, „ предпочитание за разединение на групи”. Тя самата доста обича да се скрива зад маската на прилагателни, които поставя на хората”, съобщи Станев и уточни, че неколкократно е обидила ръководителят на Народното събрание Ива Митева. Според депутата от Има Такъв Народ има и други „ такива играчи” в този парламент.

Според него Дончева е „ недолюбвана” даже и в личната си коалиция. Причина за мнението му са изявления на други членове на „ Изправи се БГ! Ние идваме!”. Той уточни, че от партията ще се държат оптимално отговорно, поради задаващите се рецесии с ковид и мигрантите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР