Той говори пред журналисти минути, след като беше пуснат от

...
Той говори пред журналисти минути, след като беше пуснат от
Коментари Харесай

Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие

Той приказва пред публицисти минути, откакто беше пуснат от ареста с най-леката мярка за неотклонение - "подписка ".

През сълзи лекарят сподели още:

" Не се усещам нарушител , само че в случай че попадна повторно в такава обстановка, не бих повторил дейностите си. Това не е моят живот - да умъртвявам хора. 6 пъти съм обиран до момента. Не ви поисквам на никой от вас, на никой българин тези изроди, които се подиграват с нас, да аргументи сходно нещо. Аз имам две дребни дъщери. Истината ще излезе нескрито! ".

Той благодари на всички, които се оповестиха в негова поддръжка:

"Това е поддръжка към всеки, аз бих направил същото, просто чашата преля ".

На излизане от ареста той бе посрещнат от брачната половинка му Жулиета и даде обещание скоро да опише какво тъкмо се е случило на 2 март.

По думите му "прокуратурата лъже за доказателствата " . Той продължава да твърди, че Жоро Плъха е имал съизвършител, което обаче не е доказано от проверяващите. Освен това, твърди Димитров, при нападението Георги Джевизов го ранил с нож в крайници. От прокуратурата обаче обявиха, че става дума за порезна рана, като не е ясно от какво тъкмо е нанесена тя, тъй като той три пъти сменил версията си с какво го е замерял. Едната била, че е с нож. Установено е обаче, че хладното оръжие не е на Плъха, а негово и той самичък го е измил.

Освен това е заличил следи след убийството , желал е да бъдат изтрити записи на камери и не е се обадил на 112. Също по този начин се оказало, че брачната половинка и децата на доктора въобще не са били у дома, а той е следил половин час крадеца, преди да извади противозаконния си револвер и да слезе в гаража си. Именно на двора той изстрелял целия пълнител в рецидивиста.

Срещу лекаря са повдигнати две обвинявания - за ликвидиране при превишаване рамките на неизбежната защита, и за нелегално владеене на оръжие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР