Той е опасното лошо момче, което кара луксозни коли, скача

...
Той е опасното лошо момче, което кара луксозни коли, скача
Коментари Харесай

Даниел Крейг събуди и съблече Джеймс Бонд

Той е рисковото неприятно момче, което кара първокласни коли, скача от балкони и се бие върху движещи се влакове, до момента в който красиви дами го чакат на легло в хотелската му стая. Но единственото нещо, което Джеймс Бонд в никакъв случай до момента не е бил, е „ разсънен “, написа „ Гардиан “ за една непроявява доскоро страна на сътрудник 007, която се ще видим в последния му филм.  

В британския език думата събуден/буден има и нов смисъл вписан в речниците през 2017 година, който значи „ внимателен за несправедливостите в обществото, да вземем за пример за расизма “

Чарли Хигсън, създател на серия романи на Младия Бонд, споделя, че Даниел Крейг - който играе най-известния разузнавач в киното за пети и финален път в идния филм „ Смъртта може да изчака “ - „ разсъни шпионина, който към този момент може да проявяма нежност, да плаче и да влезе под душа в смокинг, с цел да утеши жена ”.

Крейг, който се изявява като съпродуцент на „ Смъртта може да изчака “, настояваше обществено за включването на мощни дами във франчайза за Бонд, и даже разкри, че е решил да носи известните си сини бански в „ Казино Роял “ през 2006 година, като антидот на показващите се постоянно  по бикини „ девойки на Бонд “.

„ Има някои неща, свързани с Бонд, за които бихме споделили:„ Не, не може повече по този начин “, подчерта  Крейг пред Radio Times.   " Ние сме доста наясно с това, което се случва в света сега, само че към момента сме разказвачи на истории и се опитваме да забавляваме публиката. "

53-годишният артист, който загуби зъби, скъса мускули и повреди сухожилия в продължение на 15 години в ролята на Бонд, съобщи, че е „ по-гол от дамите “ в идния филм, добавяйки: „ Аз съм упорствал да е по този начин “. 

Хигсън акцентира равнището на смяна, откогато Иън Флеминг е измислил облика на Бонд през 1953 година „ Оригиналният Бонд или би оживял в нашия актуален свят, или кансъл културата би съумяла там, където Спектър се проваля толкоз постоянно и би го довършила вечно “, сподели той по  радио Таймс.

Хилсън счита, че Флеминг би бил комплициран от многото промени в обществото. „ Той би могъл да изясни вярната температура, при която би трябвало да се сервира шампанско, само че би се провалил изцяло в опита си да употребява верните местоимения в по-сложна обстановка. “

Все отново, прибавя той, „ писателят също се е е противопоставил на старомодния мироглед от 50-те години, че дамите би трябвало да бъдат домакини, сложени на фундамент и ухажвани. Много от тях в неговите книги бяха атлетични и самостоятелни, тъкмо като героините в новия филм “.

Копродуцентът на филмите за Бонд Барбара Броколи съобщи, че са избрали Крейг, тъй като са търсели артист, който да предефинира Бонд. „ Даниел даде на Бонд вътрешен живот. Той позволи на героя да бъде уязвим “, сподели тя.

„ Излизането от морето в нищожни, прилепнали плувки трансформира в секс обект него, а не на Ева Грийн “, добавя Хигсън, чиито книги се концентрират върху тийнейджърските години на Бонд през 30 -те.

Попитан дали би подкрепил по-различен избор от досегашните, като негов заместител, Крейг сподели: „ Просто би трябвало да има по-добри функции за дами и цветнокожи артисти. Защо една жена би трябвало да играе Джеймс Бонд, когато би могло да има роля също толкоз добра, колкото тази на Бонд, само че за жена? "

Първоначално планираната за април 2020 година премиера във Великобритания на „ Смъртта може да изчака “ е на 30 септември, а у нас — на 1 октомври. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР