Той е Лука Лутенбах! И е най-известният фен на националния

...
Той е Лука Лутенбах! И е най-известният фен на националния
Коментари Харесай

Големият победител от Швейцария: Фен получи безплатни самолетни билети и ваканция

Той е Лука Лутенбах! И е най-известният почитател на националния тим по футбол на Швейцария!

Ако сте футболен почитател няма по какъв начин да не сте виждали Лука. Той претърпя доста прочувствено осминафинала на европейското състезание межди " кръстоносците " и Франция. След като беше отчаян от обрата за 3:1 за " петлите ", той беше окуражен при 3:3 в самия завършек на мача, а по-късно... При дузпите, които пратиха Швейцария измежду осемте най-хубави в шампионата, щастието на ентусиастът нямаше по какъв начин да се скрие!
View this post on Instagram

Изданието " Блик " от алпийската страна намери този живописен 28-годишен почитател. Той пък с ненаситност описа, че животът му се е трансформирал в същинска полуда откакто фрагментите станаха известни в обществените мрежи.

" Опитвам се да не пропущам мач, когато е допустимо. Но беше съвсем невероятно да направя обиколка Баку-Рим-Баку ", съобщи той.
View this post on Instagram

Майка му към този момент предизвести, че са се появили няколко подправени профила на сина ѝ в обществените мрежи. Той има единствено един, освен това отворен преди дни.
View this post on Instagram

Иначе и изгодите от известността на Лука, който се занимава професионално с онлайн търговия, не са малко. Швейцарските авиолинии му предоставиха билет, с цел да може да пътува до Санкт Петербург, където през днешния ден (2 юли) " кръстоносците " се изправят против Испания.

А швейцарска туристическа организация толкоз доста му симпатизира, че му предложи безвъзмездна отмора на определена от него дестинация.
View this post on Instagram

Лука остава оптимист за представянето на швейцарците. След като те усъвършенстваха най-хубавото си класиране на европейско състезание, отстранявайки международните първенци от Франция, известният почитател счита, че любимците му ще победят Испания с 2:1 и ще влязат в топ 4 на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР