Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже в момента.

...
Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже в момента.
Коментари Харесай

Ергенът, който до сега не успя да задържи нито една жена до себе си. Истинските любовни истории на Виктор

Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже сега. Кара мотор, лети с парапланер, гмурка се... А фразата му "Много благо " стана нарицателна.

В блиц изявление за канала "Social Virals " във Vbox7.com Виктор показа, че за първи път се допира до чувството да си същински влюбен на 15 години.

Признава, че за него не е значима възрастта, а методът, по който дамата гледа на себе си.

„ Предпочитам дами, които знаят какво желаят, знаят по какъв начин да си го изискат и знаят по какъв начин да се държат като дами. “

Зад себе си има няколко съществени връзки, само че нито една от тях не прераства до идната сериозна стъпка – женитба или годеж.

„ Може би повода съм си бил аз “, сепнато прибавя Виктор. Вероятно като представител на зодия Овен носи в себе си огромна част от характерностите на астрологичния си знак!

Ергенът описа, че няма по какъв начин да не помни за първото си полово прекарване, което не било изключително сантиментално.

„ Едно лято продавах дини на един плац, пробвайки се да събера пари за телефон, който доста си бях харесал “, споделя Виктор.

Около него обаче имало много чаровни дами и една от тях се закачала повечко с Ергена. Казала му, че не смее да прави секс с нея, само че той, като същински благородник решил да я опровергае.

„ И по този начин в буса, където продавах дините… съумях да я убедя, че не се тормозя и изгубих девствеността си “, показа Виктор.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР