Той е един от най-известните български комици. Още преди промените,

...
Той е един от най-известните български комици. Още преди промените,
Коментари Харесай

Шкумбата - големият български комик празнува рожден ден

Той е един от най-известните български комици. Още преди измененията, по време на комунизма, посредством своя комизъм той съумява да изрази възприятията и отношението на хората към държавното управление и строя

Той е неповторимият Димитър Неделчев Туджаров — Шкумбата, роден на днешната дата през 1954 година

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ - дъщерите на едни от най-известните комедийни артисти в света

След измененията през 1989 година, Шкумбата става още по-популярен, като един от първите комици, които следват западния модел на one man show представления.

С автентичен комизъм, блестяща артистичност, той съумява да притегли вниманието на публиката в доста страни по света.

Той приключва ВМЕИ – София като магистър по Автоматика и телемеханика. Сфера, което е напълно друга от актьорството и шоубизнеса.

Рожден ден чества Саня Жекова

Когато обаче Шкумбата схваща, че същинското му предопределение е на сцената, той последователно стартира всичко като занимание, което се трансформира в негова специалност.



Успехите го окуражават да стъпи на интернационалната сцена.

Оттогава той е направил над 2000 концерта по света в страни като: Мароко,Тунис, Алжир, Канада, Съединени американски щати, Англия, Русия, Швейцария, Гърция и други

Един от многото паметните облици, който имитира ослепително е, този на някогашния комунистически водач на България - Тодор Живков.

Благодарение на богатия си професионален опит, Шкумбата не се отхвърля да търси нови провокации и способи да зарадва българската аудитория.

Пътешествието му в света на хумора няма да спре.

Доказателство за това е, огромното събитие "Рокендрол и смях до рев ", с балканските рок митове "Сребърни криле ", Шкумбата и другари "Рокендрол и смях до рев ", което следва на 31 октомври в зала 1 на НДК от 20:00 часа.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР