Той е човек с безумно количество кредити, преследван от банките.Това

...
Той е човек с безумно количество кредити, преследван от банките.Това
Коментари Харесай

Цитат на деня: Пенев е човек с безумно количество кредити, преследван от банките

Той е човек с безумно количество заеми, преследван от банките.

Това съобщи президентът на " Славия " и член на изпълнителния комитет на БФС Венцислав Стефанов за Любослав Пенев, който има намерение да се кандидатира за президент на футболния съюз.

" Всеки има право да се изложи. Не знам какво може да допусна Любо Пенев - каква стратегия, опция и благоприятни условия. Той въпреки всичко е от същото свърталище, от което са и Ицо, и Емо, и Боби. Много години е толериран и глезен от Борислав Михайлов. И в този момент справедливо Боби ще си носи кръста с тези негови другари в кавички. "

Бих приел някое лице, което е неоспорим престиж. Като футболист - шапка му смъквам. Не приказваме за качества, той е мъжага. Но въпреки всичко той е човек с безумно количество заеми, преследван от банките... Даже сметките във футболния съюз му се плащаха, единствено и единствено да не му блокират парите. Като стане президент да блокират и на футболния съюз ли? Неговите, доколкото знам, са блокирани. Да не стане от бодил, та на глог, че и по-висок. "

" Бих посъветвал Любо да продължи да се развива в треньорското занятие, да продължава по този начин, нека да успее. Да си президент би трябвало да си и добър управител, а там той е просто доста надалеч от истината ", добави Стефанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР